top of page

Nacht van den Duvel (verslag 2022)

Ook dit jaar werd traditiegetrouw Nacht van den Duvel georganiseerd. Deze keer al voor de zestiende keer! Rumbeke werd op 19 november onveilig gemaakt door tal van jeugdige fuifbeesten.  Met een mooie omkadering en een tof decor kon het al niet meer stuk. We kunnen dus wel zeggen dat het opnieuw een groot succes was.

Onze fuifgangers konden genieten van een fris pintje, een goede Duvel voor slechts €3 of iets van frisdrank, terwijl de DJ’s het beste van zichzelf gaven op het podium. Ook de wat oudere garde kon zich amuseren, boven in onze cocktailbar.

We werden ook dit jaar gesteund door de oud-leiding die in de lokalen boven een KOLV-bar traditiegetrouw uitbaatten. Een heuse cocktailbar voor volwassenen, ook daar was er veel ambiance.

BE42E842-C1E7-4856-80BB-38DD381F2FE9.jpeg

Bedankt aan alle fuifbeesten, oud-leiding, en natuurlijk de leiding om van deze fuif weer een spetterende editie te maken. Misschien was het een avond waar sommigen zich nog slechts weinig van zullen herinneren, maar voor KSA Rumbeke was het een avond die zal onthouden worden als een recordeditie!

Graag tot volgend jaar!

bottom of page