top of page

Knapen

Beste knapen,

Tot jullie spreken Uw favoriete leiders Joël, Blondie, Bosmans en DVH. 

Water. Aarde. Vuur. Lucht. Lang geleden leefden de vier naties in vrede samen, maar alles veranderde toen de vuurnatie aanviel. Alleen de Avatar, meester van alle vier de elementen, kon ze stoppen, maar toen de wereld hem het meeste nodig had, verdween hij. Honderd jaar ging voorbij en mijn broer en ik vonden de nieuwe avatar, een luchtmeester, genaamd Aang. Zijn luchtstuurtechnieken zijn geweldig, maar hij moet nog veel leren voordat hij anderen kan helpen. Maar ik geloof dat Aang de wereld kan redden!

AvatarLastAirbenders_944600-Avatar._V392

Met dit motto in het achterhoofd begonnen we vol goede moed aan het jaar. Wij hadden de eer om jullie te mogen opleiden tot Avatars. Wij hebben opgemerkt dat er tot op heden nog heel wat werk is.

We zijn al heel wat activiteiten verder en jullie beheersen de vier elementen al wat beter. Zo maakten jullie al je eigen rijdier die jullie tegenwoordig al genoeg beheersen om zonder problemen tegen de koude wind te vliegen of al chillend een toertje te doen onder de stralende zon. Ook jullie geest is al enigszins verruimd (dikke merci aan jullie leerkrachten om ons daarin wat te helpen). 

Maar een avatar zou natuurlijk geen echte avatar zijn als hij niet alle 4 de elementen onder de knie zou hebben. Nadat jullie in de kerstvakantie jullie vuurtechnieken zullen gebruiken om kalkoen en fondue klaar te maken en jullie windtechnieken om het te laten sneeuwen tijdens kerst, zullen we het volgend semester jullie aarde- en watertechnieken op punt stellen. 

Neem zeker jullie dominoblokjes en kaarten mee naar elke activiteit, wie weet komen ze ooit nog wel eens van pas. 

uw leermeesters Joël, Blondie, Bosmans & DVH

Hun leiders

jan.jpg
Jan
Stockman
+32 471 40 17 18
Blondi.jpg
Ruben
Blondeel
+32 471 42 34 64
DVH.jpg
Ruben
Vanhulle
+32 494 77 52 21
JOELLE.jpg
Jonathan
Dejonckheere
+32 497 74 07 37

Kalender

bottom of page