top of page

Kermiscafé (verslag 2014)

Ladiesnight

Rumbeke live

Voor deze editie van ons kermiscafé konden we dit jaar op geweldig weer rekenen. De ladiesnight dit jaar als opener van onze tiendaagse werd dan meteen ook het heetste en beste feestje van de zomer 2015. Getuigen daarvan waren onze enthousiaste partygangers en de bezwete hemden van onze leidingsploeg de volgende dag.

 

Het kermisweekend was ook een echt succes! Ons terras blijkt zich ieder jaar iets verder uit te breiden. Dit jaar werden verschillende mensen zelf aan de overkant van de straat op ons uitgebreide terras bestelt! Pas maar op Rumbeke: stukje voor stukje wordt 'de platse' van ons!

 

Voor de betere kaarter (lees vaak oudere kaarter ;)) hadden we op maandag ons manilletoernooi. Onze oudste deelnemer was maar liefst 83 en ging om 22h wanneer hij uit het toernooi lag nog niet naar huis want quote: "En 'k mochte tot ten elven wegzitten van de mijne!"

 

Op streekbierendinsdag werden vloeide het betere bierke rijkelijk tegen de crimineel lage prijs van 2,5 euro voor een half uurtje puur genot.

 

Op woensdag hadden we opnieuw een vol kot met onze live optredens. Sinrise opende onze avond met een van hun beste optredens ooit. Zelfs Kurt Cobain stond waarschijnlijk mee te headbangen in het walhalla op hun nummers! Daarna trokken we onze beste dansschoenen aan voor de funky en disco tunes van Where The Funk Is Nathan. De man die niet smelt voor de licht hese, zoetgevooisde stem van zangeres Mariska passeert beter eens langs de dokter!

 

Op donderdag konden onze vaste en minder vaste klanten genieten van frisse pintjes en rodenbachskes aan de prijs van slechts 1 euro. Eigenlijk een dikke merci van de KSA aan onze vaste klanten.

 

Omdat wij als jeugdbeweging het sociale aspect zeker niet uit het oog willen verliezen organiseerden wij ook dit jaar opnieuw KSA bloedheet! Een bloedinzamelactie in samenwerking met het Rode Kruis. We hadden dit jaar 73 bloedgevers waarvan 22 nieuwe donoren.

 

Aan iedereen die een stukje van zichzelf is komen schenken bedankt! Aan iedereen die dit vergeten is, tot volgend jaar!

bottom of page