top of page

Jongknapen

Beste leden van de NAVO,

Jullie hebben allemaal jullie training goed doorstaan en hiervoor verkregen jullie reeds de langverwachte diploma’s. Nu jullie training volledig afgerond is, begint het ECHTE werk. 

spaans-vliegdekschip.jpg

Terwijl jullie druk in de weer waren met jullie zware training, hebben wij vaak samen met de NAVO vergaderd. De grootste vraag was:  ‘hoe kunnen we het VAK  verslaan.’ Na lang beraadslagen rond de barbecue kwamen wij, als jongknapengeleiding, tot een geniale oplossing. (Leider Brackx weet wel nog niet wat we zullen doen, want die was in slaap gevallen). We hebben een zeer moeilijk plan uitgewerkt om het VAK uit te schakelen, waardoor wij zeker alle hulp kunnen gebruiken. De geleiding heeft gezien dat jullie goed getraind zijn. Daardoor hebben wij en de NAVO nog altijd vertrouwen in jullie! Hoe we dit zullen doen blijft voor jullie wel nog een raadsel, maar geloof ons. Samen met jullie zullen wij deze criminele bende voor eens en altijd doen verdwijnen. Hiervoor hebben wij dus de hulp nodig van jou: de sterkste, slimste en meest strijdlustige jongknapen van heel het land!

Moesten jullie het vergeten zijn: het VAK staat voor de Verenigde Afrikaanse Kapers. Dit zijn kapers die zich samen hebben gegroepeerd om zo sneller en efficiënter meer boten te kunnen beroven voordat wij hen kunnen helpen. Maar met jullie hulp hebben we een kans om ze te stoppen. 

Tot op de eerste activiteit van het nieuwe jaar!

Groeten

De Jongknapenleiding

Hun leiders

kvh.jpg
Willem
Vanhulle
+32 496 61 70 38
xime.jpg
Maxime
Gontier
+32 474 13 22 85
BRACKX2.jpg
Alexander
Brackx
+32 495 76 23 76
STRAAT.jpg
Jan 
Verstraete
+32 495 23 45 86

Kalender

bottom of page