Kabouters
Tibo Gheysen

Hip Hoi Kaboutertjes,

Ik ben Tibo Gheysen, beter bekend als leider Tobi. Sommige mensen denken dat ik naast school en ksa ook nog MegaTobi ben en stiekem een boontje voor MegaMindy heb, maar jammergenoeg is dit niet het geval! Maar niet getreurd, samen met mijn 3 medeleiders maken we er een fantastisch jaar van! Voor een paar kaboutertjes zijn dit waarschijnlijk de eerste stapjes binnen de KSA-wereld, de andere hebben er al een jaartje op zitten. Deze combinatie zorgt voor een supercoole groep waardoor ik sta te popelen om het KSA-jaar te beginnen.


Maar wie is leider Tobi nu? Wel, ik woon al mijn volledige KSA-carrière in Rumbeke, nl. in de Karel de Ghelderestraat nummertje 6. In mijn huis wonen nog tal van andere rare wezens: mijn mama, een kip, mijn zus, een goudvis en mijn papa… Oh, en niet te vergeten, mijn broer Emiel die net als ik leider is en jullie ongetwijfeld zullen leren kennen. Jullie kunnen mij bereiken op het nummer 0477044620, maar liefst na 18u… Want vanaf dit jaar studeer ik in Gent en moet ik net als jullie nog naar school. Als jullie mama & papa mij liever bereiken via de computer, dan kan dit op tibo.gheysen@gmail.com.


Ik verwacht dus de onbekende en bekende gezichtjes op onze startdag, een dag met ongelooflijk veel plezier en pret. Om daarna een supertof jaar te beleven met zeker en vast de coolste groep van heel KSA Rumbeke!

Toedeloe!