top of page

Rolmarathon & Zwientjeskermesse (verslag 2014)

Nadat we vorig jaar het kerkplein noodgedwongen moesten verlaten wegens het slechte weer, konden we ons dit jaar geen beter weertje voorstellen.


Het was dit jaar een beetje afwachten en aftasten wat dit allemaal zou worden, zo hadden we dit jaar voor het eerst een grote tent, voor het eerst ging de barbecue ’s middags door & voor het eerst kwam de harmonie optreden. De kiosk die hiervoor voorzien werd viel iets groter uit dan vooraf gedacht maar uiteindelijk kreeg dit podium ook zijn plaatsje op de Platse.


Guido & Luc haalden terug hun barbecue-skills boven , en wonder boven wonder het was weer VERRUKKELIJK! Met de hulp van Steven & Jan uit de ouderraad konden ze 514 mensen eten geven, de rest van de ouderraad  maakte en serveerde de groentjes.  De bediening ging niet alleen zeer vlot, het was  ook zeer lekker en verfrissend bij deze zomerse temperaturen.


Wie nog niet genoeg werd afgekoeld door de groentjes kon terecht bij de bar van onze oudleidersvereniging ’t KOLV, na enkele jaren is het voor hen ook stilaan de gewoonte ons perfect te assisteren tijdens ons grootste evenement van het jaar.

Kids Run

Rolmarathon

bottom of page