top of page
Kabouters
Jakob Vanhulle

Allertofste kabouters van het land,

 

Er was eens een jongen. Hij was 7 jaar, en hij startte zijn KSA-carrière als 1e jaar piepjongknapen. Na 2 jaar PIEPS, 2 jaar JONGKNAPEN,  2 jaar KNAPEN, 2 jaar JONGHERNIEUWER, en 3 jaar LEIDING van de KABOUTERS, start hij nu aan zijn 4e jaar leiding bij de LEUKSTE GROEP van de hele KSA! 

Maar misschien weten jullie hiermee nog niet genoeg om te weten over wie het hier gaat, dus daarom lezen jullie hieronder het verhaal over Jakob Vanhulle:

 

JAKOB VANHULLE werd geboren op 17 december 1996 en is 18 jaar. Hij heeft 2 BROERS. Samen met die broers en zijn MAMA en PAPA leeft hij in een HUISJE in de Sint-Blasiusstraat 23. In ditzelfde huisje wonen ook 2 HONDEN.

 

Net zoals jullie gaat Jakob naar SCHOOL. Dit doet hij in GENT waar hij voor industrieel ingenieur studeert. Natuurlijk vindt Jakob heel wat andere dingen veel leuker dan school. Zijn belangrijkste HOBBY is uiteraard ksa. Voor de rest spreekt hij ook graag af met VRIENDEN, luistert Jakob graag naar MUZIEK, enzodoor.

 

Als jullie hem willen bereiken, kunnen jullie dit doen door een BRIEFJE te sturen naar zijn huis. Jullie kunnen ook BELLEN naar de gsm van Jakob, dit doe je door in te typen : 0-4-9-6-1-3-5-3-1-1. Jakob heeft het liefst dat jullie tijdens de week enkel na 18u bellen, anders zou hij wel nog eens kunnen op school zijn…

 

Als je nog iets meer over hem wil te weten komen, dan ziet hij jullie graag iedere ZATERDAGMIDDAG terug!

 

Tot op de STARTDAG!

bottom of page