Woordje van de Kampleiders

Gegroet beste KSA-ers en ouders! 

 

Het begint al warmer te worden en dat wil zeggen dat de zomer begint te naderen. Dat betekent ook dat het hoogtepunt van ons KSA jaar er aankomt, het kamp! 

Deze zomer kunnen we ons helemaal uitleven in de lokalen van KSA De Burcht in Mol. De kans is groot dat je dit kamphuis, gelegen in de Antwerpse Kempen, zal herkennen. In 2014 was dit namelijk ook ons kamphuis. De ruime gebouwen, die ons de ideale oplossing zullen weten te bieden gedurende een dagje minder goed weer, worden er omgeven door twee enorme graspleinen. Daar zullen wij gedurende  het hele kamp kunnen ravotten. Meer dan genoeg plaats dus! 

Ons kamp zal net zoals ieder jaar doorgaan van 11 (afhankelijk van je ban) tot 21 juli.  De Kabouters gaan 5 dagen mee op kamp. Voor de Piepjongknapen is dit al iets langer, zij zullen 7 dagen kunnen stoeien. De Jongknapen kunnen nog 3 dagen langer genieten van het kamp en gaan 10 dagen mee. De Oudsten (de Knapen, Jonghernieuwers en Hernieuwers) doen daar nog een schepje bovenop en vertrekken nog een dag vroeger met de fiets.

 Verdere praktische informatie kan u vinden in dit boekje en voor extra vragen kan u altijd bij de leiders terecht.

Een vriendelijke KSA-groet, en hopelijk zien we elkaar terug op kamp! 

Jullie kampleiders, Van Damme en Maartje  

Robbe Van Damme (0491/08.72.58) of Martijn Vanderschelden (0494/11.02.29)