top of page
Piepjongknapen
Benoit Coussée

Hellooooooooo the ladies!

 

Tot u spreekt de enige echte leider Coussee, UCH!Voor diegene die me nog niet zo goed kennen zal ik vlug even een héééééél korte intro geven over mezelf!

 

Benoit Coussée, check!

09/10/1995°, check!

Izegemsestraat 9 8800 RUMBEKE, check!

3e jaars student Business Management & Enterpreneurship, check!

5e jaar leiding, check!

Klub Brughe i m’n leven, check!

 

Goed tot hier mijn korte intro! Nu weten jullie alles over mij en tot op de startdag, toedeliedoe xxx

...

Neen dit was maar een mopje beste vrienden! Met veel plezier stel ik me nog eens uitgebreid voor aan jullie!

 

Zoals jullie waarschijnlijk al weten noem ik Benoit “Coussee” Coussée. Ik woon al sinds jaar en dag bij mijn ouders en schattig zusje in de Izegemsestraat 9 te Rumbeke!

Naast KSA studeer ik ook nog! Dit doe ik in Kortrijk waar ik dit jaar hopelijk aan mijn laatste jaar Business Management & Entrepreneurship kan beginnen.

 

Wat jullie verder nog moeten weten over mij is dat ik een sportfanaat ben. Cristiano Ronaldo en Vincenzo ‘de Haai van Messina’ Nibali hebben namelijk de dag van vandaag geen geheimen meer voor mij. Verder sport ik zelf zeer graag! Voetballen doe ik bij Dosko Beveren en voor de rest ga ik soms recreatief gaan zwemmen om mijn fiere tempel te onderhouden!


Fier als een gieter kan ik zeggen dat het alreeds mijn 5e(!) jaar in de leiding is van deze oppermachtige KSA Rumbeke. Moesten jullie mij iets willen vragen, wat dan ook, kunnen jullie me altijd bellen op het volgende nummer: nul vier negen zes twee zes één zes drie zeven.

Of in de volksmond nulvierhonderdzesennegentigzesentwintigzestienzevendertig. Ofwel typ je gewoon in je gsm toestel de volgende cijfers in na elkaar in 0496/261637! Mails kunnen ook altijd richting benoitcoussee@hotmail.com. Postduiven zijn ook zeker en vast welkom op mijn thuisadres (zie hierboven).

 

Verder rest er mij alleen nog te zeggen tot op de startdag en we gaan er een beestig jaar van maken!  

           

A bientôt les copains

bottom of page